Her şeyin günü olur da burgerin olmaz mı? 28 Mayıs Dünya
Burger gününü kutlamak için Ankara Bloggerları olarak DownTown Food Club ‘ta
@ankaraetkinlik in daveti üzerine bir araya geldik.
Down Town Food Club' da Burgerlar’ın ekmekleri kendi fırınlarında yapılma. Etleri
ise gramaj olarak yüksek ve tuz karabiber gibi temel baharatlar ile
hazırlanarak yoğrulmuş sanki parça et yiyor gibisiniz klasik burger köftesi
gibi değil. Soğanlı mantarlı olan burger favorim oldu.
Benim burger dışında en sevdiğim kısım ise soğan olduklarına inanamadığım
soğan kızartması oldu. Bu kadar lezzetli olabileceğini düşünmemiştim. Bence
giderseniz muhakkak bu lezzeti tatmalısınız. Seveceğinizi düşünüyorum.
Dünya Burger Günü etkinlik fotoğrafları @yukselerdemli ve @leventsongurphotography ‘ye
aittir.
Davet için teşekkür ederim.
Davet için teşekkür ederim.
No comments:
Post a Comment